Kampanja

Keveyttä ja hyvää oloa! Kevään tuotevalikoimassa maistuvat keveät ja hyvää oloa tuovat maut. Salaattivalikoimamme lohi-bulgur-kvinoa on täyttävä, mutta kevyt.  Kaloreita siinä on vain 271 kcal per annos ilman leipää ja kastiketta.

Juomavalikoimaan saapuva uutuus Vitamin Well Free on myynnissä vain Picniceissä. Tämä Vitamin Wellin uutuustuote on sokeriton ja hiilihapollinen, kaloreitakin pullollisessa on vain 2,2 kcal.

Välipalaryhmän uutuus on kaura-chia.  Tässä terveellisessä välipalassa maistuvat marjat, kauraryynit, kauramaito, jogurtti ja chia-siemenet.

Aamiainen

Varhaiset aamut käynnistyvät parhaiten raikkaalla granolajogurtilla, mustikkaisella tuorepuurolla tai smoothieilla. Vai sittenkin isolla kupilla kahvia vastapaistetun croissantin kera? Sinä päätät, me valmistamme kaiken puolestasi.

Voit napata mukaasi edullisen aamiaispaketin matkalla töihin, tai viettää hetken kahvilassamme ennen päivän kiireitä. Tummapaahtoinen talon kahvi on pehmeää maultaan ja herättelee lempeästi uuteen päivään, erikoiskahvit saat tilattua juuri sinulle sopivalla maidolla, täysmaidosta mantelimaitoon. Rapeat, tuoreet sämpylät, croissantit ja patongit paistamme ensi töiksemme aamuisin. Toivotamme sinulle hyvää huomenta ja virkeää päivää!

Täytetyt leivät

Paahtopaistilla täytetty moniviljapatonki on yksi Picnicin ikisuosikeista. Mutta tarjolla on paljon muutakin, sillä nälkä kasvaa syödessä. Patonkien, rapeaksi paahdettujen toastien ja clubsandwichien rinnalta löytyy runsastäytteisiä, italialaisia parilataskuja. Aidot ranskalaiset patongit paistetaan paikan päällä, ja voit luottaa siihen, että saat aina tuoreena tilaamasi annokset. Tervetuloa maistelemaan ja nauttimaan!

Salaatit

Salaattimme ovat nyt entistä ravitsevampia ja monipuolisempia, sillä erilaisia täytevaihtoehtoja on parikymmentä. Monipuolisuus on yksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusta, joten suosittelemme yhdistelemään ennakkoluulottomasti. Salaattia voi keventää entisestään valitsemalla marinoituja täytteitä ja jättämällä kastikkeen pois. Picnic-salaattiin kuuluu kaksi täytettä, parilla eurolla useampia. Energiaa salaatteihin tuovat hyviä rasvoja sisältävä avokado, sekä vähäkalorinen mutta ravitseva mango. Valmistamme take away -salaatteja mukaan otettaviksi pitkin päivää.

Lämpimät ruuat

Muistatko Picnicin klassikkoannoksen, uuniperunan? Nyt se on entistä parempi, ja saatavilla myös lasten annoksena. Valitse itse täytteet runsaalta listalta, persilja-valkosipulituorejuustokastike, kuuden viljan patonki ja viher- tai raastesalaatti kuuluvat annokseen. Päivän keitoissa maistuvat kauden kasvikset. Rakennusaineet, täytteen ja lisukkeen, voit valita itse. Näin saat keitosta juuri sellaisen kuin haluat: kasvis-, juusto- tai lihakeiton, gluteenittoman tarvittaessa. Pienempi alkukeitto maistuu salaatin tai patongin kanssa. Päivän pasta valmistetaan tilauksesta alkusalaatin ja leivän kera. Hyvää ruokahalua!

Kakut ja bakeryt

New York, New York! Totta se on: alkuperäiset, amerikkalaiset kakut löytyvät Picnicistä. Mehevä juustokakku ja tuhti suklaakakku eivät tämän aidommilta voi maistua, sillä ne todellakin saapuvat suoraan New Yorkista. Tilaamme tuotteita ja reseptejä sieltä, missä ne parhaiten osataan valmistaa. Makeat leivonnaiset ja Picnicissä paistettavat bakery-tuotteet vievät eurooppalaisten leipurimestareiden keittiöihin. Ranskalainen rapea voicroissant, mais oui, vai ehkä sittenkin kepeästi Kööpenhaminaan pecanpähkinäviinereitä nauttien? Ruotsin hovitoimittaja Delicato kruunaa kokonaisuuden gluteenittomilla leivonnaisillaan.

Välipalat

Verensokeri ylös, ja matka jatkuu. Picnicin terveelliset välipalat sopivat hyvin aterioiden väliin, eivätkä rasita kukkaroa. Puuppolan aitokaurasta, turkkilaisesta jogurtista, hunajasta ja mustikoista valmistettu tuorepuuro hellii vatsaa. Granolavälipala on paahdetusta myslistä, marjoista ja jogurtista sekoitettu virkistävä kokonaisuus. Smoothiet valmistamme paikan päällä marjoista ja kypsistä, mehevistä hedelmistä.

Kahvit

Picnicin erikoiskahvit valmistetaan asenteikkaasta Punavuorelaisen Kaffa Roasteryn paahtamasta Picnic Espressopavuista, jotka jauhetaan juuri ennen kahvin valmistusta. Talon kahvi on tummapaahtoista ja pehmeää, vastajauhetuista pavuista kiehautettua. Punavuorelaisen Kaffa Roasteryn kausikahvi vaihtuu sesongin mukaan. Maitoja olemme varanneet jokaiseen makuun ja tarpeeseen, täysmaidosta mantelimaitoon. Muista kysyä vaihtoehtoja tilauksen yhteydessä. Tervetuloa virkistymään ja nauttimaan!

Juomat

Pullollinen hyvinvointia? Meiltä löydät runsaan valikoiman hyvinvointijuomia, jotka ovat erinomainen vaihtoehto virvoitusjuomille. Hiilihapottomissa Vitamin Well –juomissa on mineraaleja, vitamiineja ja luonnon omia aromeja.  Novelle Plus –tuoteperheen juomissa on jokapäiväisen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja, 0,5L pullossa 40% päivän tarpeesta.

Picnic-passi

Liity nyt kanta-asiakkaaksemme lataamalla Picnic-passi puhelimeesi. Tarjoamme uuden käyttäjän etukupongilla –20% seuraavasta normaalihintaisesta kertaostosta.