Avaamme kohta. Kiitos arjen sankareille

Ajatukseni ovat jo siirtymässä kriisinhallinnasta kohti uutta arkea. Se millaiselta uusi normaali näyttää, on täysin meidän omissa käsissämme.

En usko, että näemme valtavaa ryntäystä herkkupatojen äärelle, vaan pikemminkin asteittaisen siirtymän kohti normaalia. Käynnistämme toimintamme kesäkuun alusta ja saamme iloisin mielin kutsua henkilökuntamme takaisin töihin.

Tilanne on vaatinut henkilökunnaltamme suurta venymistä. Siksi olen joka päivä äärimmäisen kiitollinen siitä asenteesta ja hengestä, jonka siivittämänä olemme voineet yhdessä sopeuttaa toimintaamme vastaamaan vallitsevia olosuhteita.

Mutta jos on meidän henkilökuntamme venynyt, niin yksi ammattiryhmä on työskennellyt vielä enemmän äärirajoilla. Hoitohenkilökunta painaa kuin sumussa aamusta iltaan ja altistaa itsensä tartunnalle joka päivä. Heitä on kiitelty venymisestä julkisesti moneen otteeseen ja ilahduttavan moni taho onkin halunnut muistaa näitä arjen sankareita kiitoksin.

Myös Picnicin henkilökunta kantoi kakkunsa kekoon

Picnicin avoinna olevien ravintoloiden henkilökuntamme päätti jo monta viikkoa sitten kantaa oman kakkunsa kekoon. Tuloksena syntyi sydämellä kirjoitettuja persoonallisia viestejä, joissa picnicläiset osoittivat tukeaan näille arjen sankareille. Ja jotta he jaksaisivat paremmin, tarjosimme kaikille hoivahenkilökuntaan kuuluville Picnic-ateriat puoleen hintaan.

Tämän teon innostamana myös tiesimme heti, mihin lahjoittaisimme kevään Kakku-kampanjaamme tarkoitetut kakut. Hankintakumppanimme Europicnicin Antti toimitti kaikki kakkumme HUS:n sairaaloihin piristääkseen hoitajien päivää. Kuuleman mukaan saimme aikaan monta monituista hymyä. Minusta se oli oikein hyvä ROI lähimmäisenrakkaudelle.

Terveisin teidän oma

Picnic-Petteri