Erinomaisten soppien asialla

Meillä on paljon tehtävää makujen parantamiseksi - näin ajattelemme, sillä haluamme olla yhä herkullisempia. Tuotteistamme onneksi pidetään jo nyt, mutta meillä on vielä matkaa täydelliseen herkullisuuteen (upea sanapari muuten -mikäpä eväs ei haluaisi olla 'täydellisen herkullinen'). Omasta mielestäni vaikkapa meidän patongit voisivat olla vieläkin maukkaampia, täytevaihtoehdot vieläkin innostavampia ja patonkivalikoima vieläkin kiinnostavampi.

Koska täydellinen herkullisuus on meille tavoite, meille Picniciin on palkattu uusi keittiömestari, reseptitaikuri Mic Vettenranta. Hänen työtehtävänään on kehittää Picnicin eväitä yhä herkullisempaan ja houkuttelevampaan suuntaan. Micin vastuulla on eväsravintoloidemme aterioiden ja makujen kehittäminen- hän kulkeekin meillä ympäriinsä reseptivihkonsa kanssa, sekoittelee makuja, testaa niitä ja kehittää uusia eväsoivalluksia Picnicissä tarjoiltaviksi. Aivan ensimmäisenä työnään Mic on loihtinut meille herkkulliset keitot osaksi eväsvalikoimaamme.

Helmikuun alusta lähtien Picnicistä saa jälleen soppaa. Jotta nämä uudet keitot ovat päätyneet sinun lautasellesi asti, Mic on aloittanut soppatyön jo alkusyksynä reseptiikan pohtimisella. Soppapajassaan Mic teki parikymmentä reseptiä keitoista ja sääti kaikki raaka-ainekomponentit makuhermoja kutkuttavaan tasapainoon. Valikoimassa on kerrallaan kaksi sesongin keittoa. Talvella tarjoilemme soppien muodossa lämpöä, keväällä raikkautta, kesällä keveyttä ja syksyllä lohtua. Aina mahdollisuuksien mukaan käytämme keitoissammekin sesongin raaka-aineita ja pyrimme uudistamaan valikoimaa jatkuvasti. Kokeilemme, kuuntelemme ja kehitämme reseptiikkaamme eteenpäin. Kaiken tavoitteena on aina se, että eväämme maistuisivat sinulle erityisen hyvin, täydellisen herkullisena.

Ensimmäisenä tarjoamme Porkkana-Rakuuna ja Tomaatti-Linssi -keitot. Toinen maulataan pyöreä, toinen taas hapokkaampi, toinen ohuempi, toinen tuhdimpi. Koska nämä keitot ovat Micin reseptikynästä, ovat ne täydellisen herkullisia kumpainenkin. 

Tervetuloa maistamaan!