Ilokseni ilmoitan, että ensimmäiset picniclaiset ovat jo saaneet kausityöpaikan

Tarjosin edellisessä kirjoituksessani henkilökuntamme apua kaikille suomalaisille marja- ja vihannestiloille. Ajatus saikin heti siivet alleen ja ensimmäiset työntekijämme ovat jo aloittaneet uusissa kausihommissaan.

Heti ensimmäisenä meihin otti yhteyttä salaattiemme ja yrttiemme hovitoimittaja Deliverde, joka palkkasi siltä istumalta Raision Picnicin kahvilapäällikkönä toimivan Minna Myllyniemen hommiinsa.

Deliverdehän on turkulainen perheyritys, joka tunnetaan laadukkaista yrteistä, salaateista ja vihanneksista. Deliverden Liisa tarvitsi Turun torille osaavaa asiakaspalvelijaa myymään tuotteita ja koki, että meidän Minnan kanssa hänellä synkkasi heti. Liisa kertoikin minulle, että tämä jos mikä vahvistaa Picnicin ja Deliverden yhteistyötä ja syventää kumppanuuttamme entisestään. 

Meidän Minnasta tiedän, että hän haastaa itsensä jatkuvasti omassa päivätyössään Picnicissä ja siksi myös hyppy uuteen työhön kävi häneltä helposti. Minna kertoi viihtyneensä Deliverdellä todella hyvin, sillä heidän arvomaailmansa on lähellä hänen omaansa sekä niitä arvoja, joihin hän on Picnicissä tottunut. Tuotteet ovat laadukkaita ja ympäristöystävällisesti tuotettuja, joten niitä on helppo suositella asiakkaille ylpeydellä.

Minnan mielestä kaikkein parasta on ollut huomata se, että oma työnantaja kantaa vastuun henkilökunnastaan ja haluaa tehdä hyvää auttamalla henkilökuntaansa työllistymään. Toivonkin, että saamme kuulla ja jakaa näitä kokemuksia useampienkin työntekijöidemme sekä heitä työllistäneiden työnantajien kesken. Ottakaa meihin rohkeasti yhteyttä ja tarjotkaa kausihommia ahkerille, työtä pelkäämättömille ihmisillemme.

Toivoo Picnic-Petteri

Lisätietoja osoitteesta https://rekry.picnic.fi/

Petteri Laurikainen
Toimitusjohtaja
Picnic Finland Oy
Kalevankatu 12 | 00100 Helsinki | +358-40 080 8636