JOULUILOA KÖYHIEN PERHEIDEN LAPSILLE

Tänä jouluna Picnic on Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräyksen myötä mukana auttamassa köyhien perheiden lapsia. Toivomme, että myös sinä tulet kanssamme auttamaan. Voit osallistua keräykseen Picnic-kahviloissa lahjoittamalla haluamasi summan (min 1 €) oston yhteydessä. Yhdessä annamme lapsille mahdollisuuden harrastaa ja jatkaa opintoja peruskoulun jälkeen perheen köyhyydestä huolimatta.

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

Joulukeräykseen osallistumalla autat köyhien perheiden lapsia. Köyhyys vaikuttaa lapsen koko elämään; se hankaloittaa lapsen koulunkäyntiä ja kaverisuhteita sekä estää lasta harrastamasta. Pitkittynyt köyhyys myös siirtyy herkästi sukupolvelta toiselle. Suomessa elää yli satatuhatta lasta köyhissä perheissä. Mitä aikaisemmassa vaiheessa apu tavoittaa lapset, sitä paremmin he selviytyvät elämässään ja voivat katkaista köyhyyden kierteen. Suurissa vaikeuksissa ovat nuoret, jotka eivät köyhyyden vuoksi pysty jatkamaan opintojaan peruskoulun jälkeen.

Joulukeräyksen tuotoilla maksetaan muun muassa lasten harrastusmaksuja ja hankitaan nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle. Lahjoitusten turvin nuorten tulevaisuus ei jää pelkän peruskoulun varaan, vaan he voivat valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin.

 

Me välitämme.
Kiitos, että sinäkin välität.

 

 

Lisätietoja:

Marika Salonen
050 448 8324
marika.salonen@pelastakaalapset.fi
www.pelastakaalapset.fi/joulukerays