Lounastauko kannattaa aina

Koskaan ei ole niin kiire, että lounas olisi pakko jättää väliin – ainakin, mikäli se meistä riippuu. Sen ajan, jonka ravitseva ja terveellinen lounas vie sinulta keskellä päivää, saat takaisin parempana jaksamisena iltapäivän mittaan ja vielä illan menoissakin.

0w4a7554_1.jpg

Syö hyvin, syö kuten haluat

Laaja valikoimamme tarjoaa vaihtelua ja erilaisia maukkaita makuelämyksiä viikon jokaiseen lounashetkeen. Laajasta salaatti- ja täytevalikoimastamme voit joko itse koota oman Picnic-salaatin tai valita kätevästi listalta ruokavalioosi ja makuusi sopivimman vaihtoehdon. Myös klassikoksi muodostunutta uuniperuna-annosta voit varioida täytevalikoimalla makusi mukaan. Tarjoamme arkipäivisin lämmittävää porkkana-inkiväärikeittoa, joka maistuu sellaisenaan valitsemiesi täytteiden kera tai esimerkiksi pariloidun toastin kanssa. 

Tutustu menuun

kesakampanjakuva_2_up_taytteet_nettisivulle_4_2018.jpg

Kätevästi matkasi varrella

Picniciin on aina kätevä poiketa. Valitsetpa meillä lounaaksi höyryävän täyteläisen keiton, ruokaisan salaatin, mehevän uuniperunan täytteineen tai täytetyn leivän, saat aina herkullisen hengähdystauon ja energiaa koko iltapäiväksi - nautitpa Picnic-hetkesi paikan päällä tai takeawayna.

Löydä lähin Picnic

0w4a7456.jpg

Picnic-mobiilipassi

Olethan jo ladannut Picnic-mobiilipassin puhelimeesi? Lounaspassiin keräät etuna leiman jokaisesta vähintään 8 euron kertaostoksesta. Kerättyäsi 10 leimaa saat 8 euron arvoisen ateriaedun.

Lataa Picnic-passi