Lounastauko kannattaa aina

Koskaan ei ole niin kiire, että lounas olisi pakko jättää väliin – ainakin, mikäli se meistä riippuu. Sen ajan, jonka ravitseva ja terveellinen lounas vie sinulta keskellä päivää, saat takaisin parempana jaksamisena iltapäivän mittaan ja vielä illan menoissakin.

kevatta_kohti_kampanjakuva_2_nettisivulle_3_2018.jpg

Picnic on monipuolinen lounaspaikka

Meille on helppo poiketa. Valitsetpa meillä lounaaksi höyryävän täyteläisen keiton, ruokaisan salaatin, mehevän uuniperunan täytteineen, runsaan pasta-annoksen tai täytetyn leivän, saat aina herkullisen hengähdystauon ja energiaa koko iltapäiväksi.

kesakampanjakuva_2_up_taytteet_nettisivulle_4_2018.jpg

Laaja lounasvalikoima

Laaja valikoimamme tarjoaa vaihtelua ja erilaisia maukkaita makuelämyksiä viikon jokaiselle lounaalle. Päivittäin vaihtuvaa keittoa voi maustaa oman makunsa mukaan vapaavalintaisella täytteellä. Keittoa on saatavissa kahdessa eri koossa, isompi sopii hyvin lounasannokseksi ja pienempi täytetyn patongin tai pariloidun toastin kaveriksi. Salaattivalikoima on laaja, valmiiden listalta löytyvien saalattien lisäksi on Picnic-salaatti, johon vai valita mieleisensä täytteet monipuolisesta täytevalikoimasta. Myös Picnic klassikko uuniperunaan voi valita mieleiset täytteet tästä runsaasta valikoimasta. Koko Picnic-valikoima.

toast_valikoima_kampanja_kuva_nettisivulle_slider.jpg

Picnic-mobiilipassi

Muistathan Picnic-mobiilipassin: voit käyttää sitä lounaspassina, johon keräät lounasetuna leiman jokaisesta vähintään 8 euron kertaostoksesta. Kerättyäsi 10 leimaa saat 8 euron arvoisen ateriaedun.