infoicon-alle500kcal infoicon-gluteeniton infoicon-laktoositon infoicon-maidoton infoicon-uutuus infoicon-vahalaktoosinen

Lounas

Lounastauko kannattaa aina

Koskaan ei ole niin kiire, että lounas olisi pakko jättää väliin – ainakin, mikäli se meistä riippuu. Sen ajan, jonka ravitseva ja terveellinen lounas vie sinulta keskellä päivää, saat takaisin parempana jaksamisena iltapäivän mittaan ja vielä illan menoissakin.

Picnic on monipuolinen lounaspaikka, jonne on helppo poiketa. Valitsetpa meillä lounaaksi höyryävän täyteläisen keiton, ruokaisan salaatin, mehevän uuniperunan täytteineen, runsaan pasta-annoksen tai täytetyn leivän, saat aina herkullisen hengähdystauon ja energiaa koko iltapäiväksi.

Laaja valikoimamme tarjoaa vaihtelua ja erilaisia maukkaita makuelämyksiä viikon jokaiselle lounaalle. Lisäksi lounaslistaltamme löydät päivittäin vaihtuvan keitto- ja pasta-aterian.

Muistathan Picnic-mobiilipassin: voit käyttää sitä lounaspassina, johon keräät lounasetuna leiman jokaisesta vähintään 8 euron kertaostoksesta. Kerättyäsi 10 leimaa saat 8 euron arvoisen ateriaedun.

= Gluteeniton
= Laktoositon
= Vähälaktoosinen
= Vähäkalorinen