Lounas

Hyvä lounas piristää, ja jaksat keskittyä tehokkaaseen työskentelyyn iltapäivänkin tunteina. Terveellinen ja ravitseva lounas, joka kattaa noin kolmanneksen päivän energiantarpeesta, antaa puhtia aina illan harrastuksiin asti. Raskaan ja runsaskalorisen aterian sijasta kannattaa valita kasvispainotteinen, hitaita hiilihydraatteja ja proteiinia sisältävä lounas – se torjuu tehokkaimmin väsähtämistä iltapäivällä. Meiltä löydät monipuoliset ja aina yhtä hyvät lounasvaihtoehdot. Picnicissä poikkeat pikaisestikin, ja mobiilipassilla hyödynnät lounasetumme.

Kampanja

Uuniperuna on varma valinta niin lounaaksi kuin päivällishetkeenkin. Monipuolisesta täytevalikoimastamme löytyvät täytteet joka makuun sekä ruokavalioon sopien. Talven uusi suosikkiherkku on laskiaismunkki, joka tuo klassikkoleivokseen uutta raikasta säväystä mansikka-kermarahkan sekä tuoreiden marjojen muodossa. Nautitko kylkeen kuuman juomauutuutemme hasselpähkinä-kahvin vai kenties vaahtokarkki-kaakaon? Tervetuloa nauttimaan!

Aamiainen

Hyvä päivä alkaa herkullisella ja monipuolisella aamiaisella. Energiaa tuova ja terveellinen aamupala virkistää mieltä ja kehoa, ja saat kiireiseenkin aikatauluusi parhaat mahdolliset alkutahdit.

Täytetyt leivät

Paahtopaistilla täytetty moniviljapatonki on yksi Picnicin ikisuosikeista. Mutta tarjolla on paljon muutakin, sillä nälkä kasvaa syödessä. Patonkien rinnalta löytyy runsastäyteisiä ja lämpimiä ruistoasteja. Aidot ranskalaiset patongit paistetaan paikan päällä, ja voit luottaa siihen, että saat aina tuoreena tilaamasi annokset. Tervetuloa maistelemaan ja nauttimaan!

Salaatit

Salaattimme ovat nyt entistä ravitsevampia ja monipuolisempia, sillä erilaisia täytevaihtoehtoja on parikymmentä. Monipuolisuus on yksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusta, joten suosittelemme yhdistelemään ennakkoluulottomasti. Salaattia voi keventää entisestään valitsemalla marinoituja täytteitä ja jättämällä kastikkeen pois. Energiaa salaatteihin tuovat hyviä rasvoja sisältävä avokado, sekä vähäkalorinen mutta ravitseva mango. Valmistamme take away -salaatteja mukaan otettaviksi pitkin päivää.

Picnic-klassikko uuniperuna

Picnicin uuniperuna-annoksen suosion salaisuus on sen herkullinen suosikkikastike. Perunat tarjotaan kastikkeen, viher- tai raastesalaattiin ja omavalintaisen täytteen sekä kuuden viljan patonki kera. Tarjolla on eri liha, -kala, -juusto ja kasvistäytevaihtoehtoja. 

Päivän keitto

Tarjoilemme Picnicissä joka arkipäivä vaihtuvan päivän keiton. Keittoa on tarjolla päivittäin kahvilan sulkemiseen asti. Päivän keiton voi valita kahdessa eri koossa. Isomman keittoannokseen kuuluu leipä ja pienempi keitto on mainio lisuke vaikkapa täytetylle patongille tai toastille.

Makeat tuotteet

Makeat leivonnaiset ja Picnicissä paistettavat bakery-tuotteet vievät eurooppalaisten leipurimestareiden keittiöihin. Ranskalainen rapea voicroissant, mais oui, vai ehkä sittenkin kepeästi Kööpenhaminaan viinereitä nauttien? Herkkuja on vegaanisia, gluteenittomia ja tietenkin kotimaisia klassikkoja, kuten vaikkapa voisilmäpulla.

Valikoima vaihtelee kahviloittain.

 

Välipalat

Tasapainoinen, nopea välipala pitää verensokerin tasaisena, nälän loitolla ja olosi virkeänä. Kun iltapäivällä lounaan jälkeen alkaa nukuttaa mutta siestan pitäminen ei sovi aikatauluusi, terveellinen kasvis-, kuitu- ja proteiinipitoinen välipala on mainio pelastaja.

Kahvit

Picnicin erikoiskahvina on aito italialainen korkealaatuinen Lavazza espressokahvi. Lavazza-kahvilla on pitkät perinteet, onhan Luigi Lavazza perustanut tämän perheyrityksen jo vuonna 1895. Lavazza on Italian suosituimpia kahveja, tunnettu ja perinteikäs brändi. Picnic house blend kahvi on tummapaahtoista ja pehmeää, vastajauhetuista pavuista kiehautettua. Punavuorelaisen Kaffa Roasteryn kausikahvi vaihtuu sesongin mukaan. Olemme varanneet kahviin maitoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen, täysmaidosta kauramaitoon. Tervetuloa virkistymään ja nauttimaan!

Teet

Kaffa Roastery on yhteistyössä Théhuoneen kanssa, luonut kattavan teelistan Picnicille. Valikoimasta löytyy varmasti uusia makuelämyksiä, myös tottuneemmalle teenjuojalle, mutta toki klassisempiakin vaihtoehtoja löytyy. Théhuone on vuonna 2005 perustettu, teekulttuuriin erikoistunut, teekauppa ja teehuone. Théhuone tuo itse maahan teensä - näin voidaan taata laaja teevalikoima ja teen paras mahdollinen laatu.

Juomat

Pullollinen hyvinvointia? Meiltä löydät runsaan valikoiman hyvinvointijuomia, jotka ovat erinomainen vaihtoehto virvoitusjuomille.

Lasten ateriat

Picnicissä on tarjolla perheen pienimmille kaksi eri lasten ateria vaihtoehtoa: lasten uuniperuna ateria tai lasten toast ateria. Lasten uuniperuna ateriaan voi valita perunan kaveriksi vapaavalintaisen täytteen ja juomaksi pillimehun tai lasin maitoa, annokseen kuuluu myös välipalakeksi. Lasten toast ateriassa on kaksi eri täytevaihtoehtoa; kinkku-cheddar tai kana-cheddar,  juomaksi voi valita pillimehun tai lasin maitoa, annokseen kuuluu myös välipalakeksi. 

Take away

Nauti picnic missä vaan! Picnicistä saat kaikki tuotteet myös mukaan ostettuna. Isommat kappalemäärät ja kokonaiset kakut kannattaa tilata etukäteen joko suoraan kahvilasta tai soittamalla. Yritysten on mahdollista tilata lisäksi verkkokaupastamme. Pakkausmateriaaleissa olemme keskittyneet käyttämään kierrätettäviä ja biohajoavia materiaaleja.

Picnic-mobiilipassi

Liity nyt kanta-asiakkaaksemme lataamalla Picnic-mobiilipassi puhelimeesi. Tarjoamme uuden käyttäjän etukupongilla –20% seuraavasta normaalihintaisesta kertaostosta.