Tarjoan Picnic-ravintoloiden apua maaseudun kausityövoimapulaan

Olemme mediasta saaneet lukea kuinka suomalaisia marja- ja vihannestiloja uhkaa työvoimapula. Heille on kriittistä saada työvoimaa mm. istutus-, kylvö- ja sadonkorjuun ajanjaksolle, jotta sato ei jäisi tuottamatta. Ravintolaketjumme raaka-aineista iso osa tulee juuri näiltä kotimaisilta toimioilta. Esimerkiksi perunat tulevat eri tiloilta Pohjanmaalta ja salaatit Lindrothin Puutarhasta Turusta.

Autetaan tosiamme

Tällä hetkellä lähes koko Picnicin ahkera ja työtä pelkäämätön henkilökuntamme on vailla hommia ja valmiina uusiin kausiluontoisiin töihin. Haluankin tarjota henkilökuntamme apua näille kaikille suomalaisille marja- ja vihannestiloille, joiden kausi on juuri alkamassa. Meillä on nyt valmius yhdistää töihin haluavat työntekijät heitä kaipaaville työnantajille, myös muillekin toimialoille. Yhteensä 42 ravintolan ketjumme ja henkilöstö ulottuu eteläisimmästä Helsingin toimipisteestä pohjoisimpaan Rovaniemen ravintolaan.

Tarjoa työtä osaaville

Picnic haluaa työllistää työntekijänsä tarjoamalla heitä seuraavien kuukausien ajaksi auttamaan mihin tahansa työhön: asiakaspalveluun, varastointiin, kuljettamiseen tai siivoamiseen. Nämä ihmiset ovat monella tapaa arjen sankareita ja heiltä hoituvat monenlaiset työtehtävät. Kiireinen ravintolatyö on opettanut heille paineen alla toimimista hymyssä suin.

Pyydänkin kaikkia maatalousalan ja muidenkin alojen tarvitsevia yrittäjiä ja yrityksiä ottamaan välittömästi meihin yhteyttä ja tarjoamaan töitä näille ahkerille, työtä pelkäämättömille ihmisillemme. Meillä on heti valmius yhdistää töihin haluavat työntekijät heitä kaipaaville työnantajille.

Lisätietoja osoitteesta https://rekry.picnic.fi/

Petteri Laurikainen
Toimitusjohtaja
Picnic Finland Oy
Kalevankatu 12 | 00100 Helsinki | +358-40 080 8636