infoicon-alle500kcal infoicon-gluteeniton infoicon-laktoositon infoicon-maidoton infoicon-uutuus infoicon-vahalaktoosinen

Juomat

Fuze Tea on uudenlainen ja Suomessa ennen näkemätön juomasekoitus, jonka raikkaat maut syntyvät sekoittamalla mustaa teetä, hedelmämehua ja yrttejä herkulliseksi yhdistelmäksi. Fuze Tea -juomien tee on vastuullisesti tuotettua ja kaikki juomat ovat hiilihapottomia sekä vähäkalorisia. Valikoima vaihtelee kahviloittain. 

Hinta
€3.20

Persikan ja appelsiininkukan makuinen Bonaqua Hohde on iholle, hiuksille ja kynsille. Bonaqua Hohde -juoman niosiini ja biotiini edistävät ihon pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää ihon normaalia kollageeninmuodostusta. Biotiini ja seleeni edistävät hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. 

Hinta
€4.20

Yuzun ja inkiväärinmakuinen Bonaqua Kuulas on vastustuskykyyn ja aineenvaihduntaan. Juomaan lisätyt C- ja D-vitamiinit edesauttavat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Yuzu-sitrushedelmän ja inkiväärin makuyhdistelmä on vastustamattoman raikas, pehmeä ja puhutteleva.

Hinta
€4.20

 Bonaqua Vita hyvinvointijuomissa yhdistyy raikas herkullinen maku, vitamiinit ja kivennäisaineet. Bonaqua Vita -juomat ovat matalahiilihappoisia ja vähäkalorisia. Valikoima vaihtelee kahviloittain.

Hinta
€3.50

Matalahiilihappoisia kalorittomia kivennäisvesiä.

Valikoima vaihtelee kahviloittain.

Hinta
€3.50

Matalahiilihappoisia kalorittomia kivennäisvesiä.

Valikoima vaihtelee kahviloittain.

Hinta
€2.70

Bonaqua Still on hiilihapoton raikas lähdevesi, joka pullotetaan Hanveden lähteestä Ruotsissa. 

Hinta
€2.50

Virvoitusjuomavalikoimamme sisältää muun muassa Suomen suosituinta virvoitusjuomaa Coca-Colaa. Valikoima vaihtelee kahviloittain.

Hinta
€3.50

Coca-Cola ja Coca-Cola Zero 0,33 l. Valikoima vaihtee ravintoloittain. 

Hinta
€2.70

Raikas Grandi®-pillimehu vadelman makuisena.

Hinta
€1.20
= Gluteeniton
= Laktoositon
= Vähälaktoosinen
= Vähäkalorinen