infoicon-alle500kcal infoicon-gluteeniton infoicon-laktoositon infoicon-maidoton infoicon-uutuus infoicon-vahalaktoosinen

Picnic-keitot

Picnic-keitot

Tarjoilemme Picnicissä joka arkipäivä kukkakaalikeittoa, jonka resepti on peräisin tuotekehityspäällikkö ja keittiömestari Mic Vettenrannan reseptikynästä. Kukkakaalikeitto tarjoillaan oliiviöljyn, rukolan ja patonkipalan kanssa.

Valikoimassamme on pieni keitto (4,90€) ja iso keitto (9,40€). Meiltä löytyy myös patonkiateria (10,90€), joka sisältää täytetyn patongin, pienen keiton ja 0,33 l juoman.

Halutessasi voit ostaa keittoon lisätäytteen täytelistaltamme (+1€).

kukkakaalikeitto.jpg


Kukkakaalikeittomme on samettisen pehmeää ja ihanan täyteläistä. Keitto tarjoillaan oliiviöljyn ja rucolan sekä leipäpalan kera. Keitto on gluteeniton ja laktoositon.
 

Valikoimassamme on pieni keitto (4,90€) ja iso keitto (9,40€). Pieni keitto sopii hyvin lisukkeeksi esimerkiksi täytetyn patongin kanssa. Halutessasi voit ostaa keittoon lisätäytteen täytelistaltamme (1€).

Keiton ravintoarvot on laskettu isolle keitolle (annos 410g) ja ruokavaliotiedot annettu ilman lisukkeita ja leipäpalaa.

Ravintoarvot / 100 g:

Kalorit 69 kcal
Rasvapitoisuus 6.3 g
Proteiini 1 g
Hiilihydraatteja 1.8 g
Hinta
€9.40

Ravintoarvot / annos (410 g):

Kalorit 282 kcal
Rasvapitoisuus 26 g
Proteiini 3.9 g
Hiilihydraatteja 7.5 g
= Gluteeniton
= Laktoositon
= Vähälaktoosinen
= Vähäkalorinen