Aamiainen

Nautitpa aamiaisen mukaan otettuna tai kahvilassa, maistuu Picnicin aamiaisvalikoima yhtä herkulliselta kaikkialla.

Monipuoliset ja varioitavissa olevat aamiaissettimme ovat saatavilla arkisin klo 10 asti ja viikonloppuisin klo 12 asti.

Täytetyt leivät

Valikoimastamme löytyy nyt myös patonkiateria, joka sisältää valitsemasi patongin, pienen vihersalaatin ja juoman (0,33l).

Kotimaisella paahtopaistilla täytetty moniviljapatonki on yksi Picnicin ikisuosikeista. Aidot ranskalaiset patongit paistetaan paikan päällä ja voit luottaa siihen, että saat aina tuoreena tilaamasi annokset.Täytevalikoimamme kaikki lihatuotteet ovat kotimaisia sekä käyttämämme kananmunat vapaan kanan munia. Lisäksi kaikki juustomme ovat pastöroituja.

Salaatit

Salaattivalikoimamme uudistui - ruokaisat ja raikkaat uutuudet ovat Katkarapu-nuudelisalaatti ja Avokado-härkissalaatti. Salaattimme ovat entistä ravitsevampia, monipuolisempia sekä eri makumaailmoihin varioitavissa olevia. Täytevalikoimamme kaikki lihatuotteet ovat kotimaisia ja kananmunat vapaan kanan munia. Käyttämämme juustot ovat pastöroituja. Salaattimme ja yrttimme tulevat turkulaisen perhetila DeliVerden puutarhasta.

Voit valita jonkin valmiista salaateistamme tai koota oman Picnic-salaatin haluamillasi täytteillä. Salaattia voi keventää valitsemalla marinoituja täytteitä ja jättämällä kastikkeen pois.

Valmistamme take away -salaatteja mukaan otettaviksi pitkin päivää. 

 

 

 

Picnic-klassikko: uuniperuna

Picnic-perunat ovat kotoisin Suomen länsirannikolta ja ne ovat rakkaudella kasvatettuja.

Uuniperuna-annoksemme loputtoman suosion salaisuus on herkullinen kastike, jonka voit myös korvata vegaanisella guacamolella. Perunat tarjotaan kastikkeen tai guacamolen, viher- tai raastesalaatin sekä omavalintaisten täytteiden kera. Tarjolla on laaja valikoima liha, -kala, -juusto ja kasvistäytevaihtoehtoja. Täytevalikoimamme kaikki lihatuotteet ovat kotimaisia ja kananmunat vapaan kanan munia. Käyttämämme juustot ovat pastöroituja.

Picnic-keitot

Tällä hetkellä valikoimassamme on kaksi täyteläistä sesonkiin sopivaa keittoa: samettinen maa-artisokkakeitto ja paahdettu herkkutattikeitto.

Picnicin keitot saavat herkullisen makunsa satokauden mukaan. Nauti keitto sellaisenaan tai muodosta pienen keiton kanssa haluamasi kombo suosikkituotteistasi.  

Makeat tuotteet

Makeat leivonnaiset ja Picnicissä paistettavat bakery-tuotteet sopivat joka suuhun. Herkkuja on vegaanisia, gluteenittomia sekä tietenkin kotimaisia klassikkoja, kuten vaikkapa maultaan reilun kanelinen korvapuusti.

Valikoima vaihtelee kahviloittain.

Välipalat

Terveelliset välipalat helpottavat jokaisen arkea. Meiltä saat napattua mukaasi esimerkiksi smoothien tai tuorepuuron, jotka ovat täynnä ravitsevia ja virkistäviä ainesosia. Kaikki smoothiemme ovat vegaanisia, gluteenittomia, laktoosittomia. Tasapainoinen, nopea välipala pitää verensokerin tasaisena ja nälän loitolla. Kun energiatasosi laskee iltapäivällä lounaan jälkeen, kasvis-, kuitu- ja proteiinipitoinen välipala on mainio pelastaja.

Valmistamme take away -välipaloja mukaan otettaviksi pitkin päivää. 

Kahvit

Picniceissä saat nauttia Kaffa Roasteryn vastuullisesti tuotettua, käsin Helsingin Punavuoressa paahdettua kahvia. Kaffa Roasteryn paahtaja Jonna on luonut Picnicille ihka oman tummapaahtoisen Picnic-kahvin. Kahvissa on 70 % Kolumbiaa ja 30 % Guatemalaa. Kahvi on tummapaahtoinen ja täyteläinen, siitä löytyy suklaisia sekä pähkinäisiä vivahteita.

Picnic-kahvin lisäksi kahvivalikoimasta löytyy sesongittain vaihtuva vaaleapaahtoinen pientilakahvi sekä potkua antava Picnic-espresso. 

Muistathan kerätä leimoja Kahvipassiisi jokaisen kahvioston yhteydessä!

Teet ja muut kuumat juomat

Suomalainen Forsmanin teetalo on rakentanuut lähes 40 vuotta maailman hienoimpien teelaatujen kauppaa. Picnicin Forsman-valikoimasta löydät teet moneen makuun sopien niin mustana, vihreänä kuin rooiboksena.

Pyramiditeepusseissa on 100% biohajoavat pussit, jotka on tehty maissitärkkelyksestä. Voit siis huoletta haudutuksen jälkeen laittaa pyramidipussin esimerkiksi biojätteeseen!

Juomat

Pullollinen hyvinvointia? Meiltä löydät runsaan valikoiman hyvinvointijuomia, jotka ovat erinomainen vaihtoehto virvoitusjuomille.

Lasten ateriat

Picnicissä on tarjolla perheen pienimmille kaksi eri lasten ateriavaihtoehtoa: pinaattiletut tuoreen pinaatin ja kastikkeen kera sekä lasten uuniperuna-annos. Molempiin lapsille suunnattuihin annoksiin voi valita kaveriksi vapaavalintaisen täytteen ja juomaksi pillimehun tai lasin maitoa, annokseen kuuluu myös välipalakeksi. 

Take away

Nauti picnic missä vaan! Picnicistä saat kaikki tuotteet myös mukaan ostettuna. Isommat kappalemäärät ja kokonaiset kakut kannattaa tilata etukäteen joko suoraan kahvilasta tai soittamalla.

Yritysten on mahdollista tilata lisäksi verkkokaupastamme. Pakkausmateriaaleissa olemme keskittyneet käyttämään kierrätettäviä ja biohajoavia materiaaleja.