Aamiainen

Nautitpa aamiaisen mukaan otettuna tai kahvilassa, maistuu Picnicin aamiaisvalikoima yhtä herkulliselta kaikkialla.

Monipuoliset ja varioitavissa olevat aamiaissettimme ovat saatavilla arkisin klo 10 asti ja viikonloppuisin klo 11 asti.

Täytetyt leivät

Valikoimastamme löytyy nyt myös patonkiateria, joka sisältää valitsemasi patongin, pienen vihersalaatin ja juoman (0,33l).

Kotimaisella paahtopaistilla täytetty moniviljapatonki on yksi Picnicin ikisuosikeista. Aidot ranskalaiset patongit paistetaan paikan päällä ja voit luottaa siihen, että saat aina tuoreena tilaamasi annokset.Täytevalikoimamme kaikki lihatuotteet ovat kotimaisia sekä käyttämämme kananmunat vapaan kanan munia. Lisäksi kaikki juustomme ovat pastöroituja.

 

Salaatit

Salaattimme ovat entistä ravitsevampia, monipuolisempia sekä eri makumaailmoihin varioitavissa olevia. Täytevalikoimamme kaikki lihatuotteet ovat kotimaisia. Käyttämämme juustot ovat pastöroituja. Salaattimme ja yrttimme tulevat turkulaisen perhetila DeliVerden puutarhasta.

Voit valita jonkin valmiista salaateistamme tai koota oman Picnic-salaatin haluamillasi täytteillä.

Valmistamme take away -salaatteja mukaan otettaviksi pitkin päivää. 

Picnic-klassikko: uuniperuna

Picnic-perunat ovat kotoisin Suomen länsirannikolta ja ne ovat rakkaudella kasvatettuja.

Uuniperuna-annoksemme loputtoman suosion salaisuus on herkullinen kastike. Perunat tarjotaan kastikkeen ja vihersalaatin kera, voit valita joko valmiin annoksen tai tehdä kokonaan oman. Tarjolla on laaja valikoima liha, -kala, -juusto ja kasvistäytevaihtoehtoja. Täytevalikoimamme kaikki lihatuotteet ovat kotimaisia. Käyttämämme juustot ovat pastöroituja.

Makeat tuotteet

Makeat leivonnaiset ja Picnicissä paistettavat bakery-tuotteet sopivat joka suuhun. Herkkuja on vegaanisia, gluteenittomia sekä kotimaisia, kuten vaikkapa maultaan reilun kardemummainen Picnicin signature-pulla, Onnenkierre.

Valikoima vaihtelee ravintoloittain.

Välipalat

Tutustu uusiin smoothiemakuihin!

Terveelliset välipalat helpottavat jokaisen arkea. Meiltä saat napattua mukaasi esimerkiksi smoothien tai tuorepuuron, jotka ovat täynnä ravitsevia ja virkistäviä ainesosia. Kaikki smoothiemme ovat vegaanisia, gluteenittomia, laktoosittomia. Tasapainoinen, nopea välipala pitää verensokerin tasaisena ja nälän loitolla. Kun energiatasosi laskee iltapäivällä lounaan jälkeen, kasvis-, kuitu- ja proteiinipitoinen välipala on mainio pelastaja.

Valmistamme take away -välipaloja mukaan otettaviksi pitkin päivää. 

Take away

Nauti picnic missä vaan! Picnicistä saat kaikki tuotteet myös mukaan ostettuna. Isommat kappalemäärät ja kokonaiset kakut kannattaa tilata etukäteen joko suoraan kahvilasta tai soittamalla.

Yritysten on mahdollista tilata lisäksi verkkokaupastamme. Pakkausmateriaaleissa olemme keskittyneet käyttämään kierrätettäviä ja biohajoavia materiaaleja.

Kahvit

Picniceissä saat nauttia Kaffa Roasteryn vastuullisesti tuotettua, käsin Helsingin Punavuoressa paahdettua kahvia. Kaffa Roasteryn paahtaja Jonna on luonut Picnicille ihka oman tummapaahtoisen Picnic-kahvin. Kahvissa on 70 % Kolumbiaa ja 30 % Guatemalaa. Kahvi on tummapaahtoinen ja täyteläinen, siitä löytyy suklaisia sekä pähkinäisiä vivahteita.

Picnic-kahvin lisäksi kahvivalikoimasta löytyy sesongittain vaihtuva vaaleapaahtoinen pientilakahvi sekä potkua antava Picnic-espresso. 

Muistathan kerätä leimoja Kahvipassiisi jokaisen kahvioston yhteydessä!

Teet ja muut kuumat juomat

Suomalainen Forsmanin teetalo on rakentanuut lähes 40 vuotta maailman hienoimpien teelaatujen kauppaa. Picnicin Forsman-valikoimasta löydät teet moneen makuun sopien niin mustana, vihreänä kuin rooiboksena.

Pyramiditeepusseissa on 100% biohajoavat pussit, jotka on tehty maissitärkkelyksestä. Voit siis huoletta haudutuksen jälkeen laittaa pyramidipussin esimerkiksi biojätteeseen!

Juomat

Pullollinen hyvinvointia? Meiltä löydät runsaan valikoiman hyvinvointijuomia, jotka ovat erinomainen vaihtoehto virvoitusjuomille.