Lounas

Meiltä löydät monipuoliset, ruokavalioosi sopivat lounasvaihtoehdot. Tekeepä mielesi lounaaksi höyryävän täyteläistä keittoa, raikkaan ravitsevaa salaattia, mehevää suomalaista uuniperunaa täytteineen tai täytettyä leipää, Picnicissä saat aina herkullisen hengähdystauon ja energiaa koko iltapäiväksi.

Meille poikkeat pikaisestikin, ja mobiilipassilla hyödynnät lounasetumme.

Kaikki käyttämämme lihatuotteet ovat kotimaisia ja kananmunamme vapaan kanan munia.

Aamiainen

Nautitpa aamiaisen takeawayna taikka kahvilassa, maistuu Picnicin aamiaisvalikoima siellä, missä liikut.

Herkulliset aamiaissettimme ovat saatavilla arkisin klo 10 asti sekä viikonloppuisin klo 12 asti.

Täytetyt leivät

Kotimaisella paahtopaistilla täytetty moniviljapatonki on yksi Picnicin ikisuosikeista. Mutta tarjolla on paljon muutakin, sillä nälkä kasvaa syödessä. Patonkien rinnalta löytyy runsastäyteisiä sämpylöitä sekä croissantteja ja lämpimiä Levain toasteja. Aidot ranskalaiset patongit paistetaan paikan päällä, ja voit luottaa siihen, että saat aina tuoreena tilaamasi annokset.

Täytevalikoimamme kaikki lihatuotteet ovat kotimaisia sekä käyttämämme kananmunat vapaan kanan munia.

Valmistamme take away -leipiä mukaan otettaviksi pitkin päivää. 

Salaatit

Salaattimme ovat entistä ravitsevampia, monipuolisempia sekä eri makumaailmoihin varioitavissa olevia, laajan täytevalikoimamme ansiosta. Täytevalikoimamme kaikki lihatuotteet ovat kotimaisia sekä käyttämämme kananmunat vapaan kanan munia.

Voit valita jonkin valmiista salaattikokonaisuuksistamme, tai koota oman Picnic-salaattisi. Monipuolisuus on yksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusta, joten yhdistele raaka-aineita ennakkoluulottomasti! Salaattia voi keventää entisestään valitsemalla marinoituja täytteitä ja jättämällä kastikkeen pois.

Valmistamme take away -salaatteja mukaan otettaviksi pitkin päivää. 

Picnic-klassikko uuniperuna

Picnic-perunat ovat kotoisin Suomen länsirannikolta, ja ne ovat rakkaudella kasvatettuja toteuttaen puhtaan ruuan "pellolta pöytään" periaatetta.

Uuniperuna-annoksemme loputtoman suosion salaisuus on sen herkullinen suosikkikastike, jonka voit korvata vegaanisella hummuksella. Perunat tarjotaan kastikkeen tai hummuksen, viher- tai raastesalaattiin sekä omavalintaisten täytteiden kera. Tarjolla on laaja valikoima liha, -kala, -juusto ja kasvistäytevaihtoehtoja. Täytevalikoimamme kaikki lihatuotteet ovat kotimaisia sekä käyttämämme kananmunat vapaan kanan munia.

Picnic-keitto

Poikkeuksellisesti emme tällä hetkellä tarjoile keittoja.

Päivittäin vaihtuva keittomenu maistuu sellaisenaan vapaasti valittavien täytteiden kera taikka leivän sekä salaatin kanssa. 

Makeat tuotteet

Makeat leivonnaiset ja Picnicissä paistettavat bakery-tuotteet vievät eurooppalaisten leipurimestareiden keittiöihin. Ranskalainen rapea voicroissant, mais oui, vai ehkä sittenkin kepeästi Kööpenhaminaan viinereitä nauttien? Herkkuja on vegaanisia, gluteenittomia ja tietenkin kotimaisia klassikkoja, kuten vaikkapa voisilmäpulla.

Valikoima vaihtelee kahviloittain.

 

Välipalat

Tasapainoinen, nopea välipala pitää verensokerin tasaisena, nälän loitolla ja olosi virkeänä. Kun iltapäivällä lounaan jälkeen alkaa nukuttaa mutta siestan pitäminen ei sovi aikatauluusi, terveellinen kasvis-, kuitu- ja proteiinipitoinen välipala on mainio pelastaja.

Valmistamme take away -välipaloja mukaan otettaviksi pitkin päivää. 

Kahvit

Picniceissä saat nauttia Kaffa Roasteryn vastuullisesti tuotettua, käsin Helsingin Punavuoressa paahdettua kahvia. Kaffa Roasteryn paahtaja Jonna on luonut Picnicille ihka oman tummapaahtoisen Picnic-kahvin. Kahvissa on 70 % Kolumbiaa ja 30 % Guatemalaa. Kahvi on tummapaahtoinen ja täyteläinen, siitä löytyy suklaisia sekä pähkinäisiä vivahteita.

Picnic-kahvin lisäksi kahvivalikoimasta löytyy sesongittain vaihtuva vaaleapaahtoinen pientilakahvi sekä potkua antava Picnic-espresso. 

Muistathan kerätä leimoja Kahvipassiisi jokaisen kahvioston yhteydessä!

Teet ja muut kuumat juomat

Suomalainen Forsmanin teetalo on rakentanuut lähes 40 vuotta maailman hienoimpien teelaatujen kauppaa. Picnicin Forsman-valikoimasta löydät teet moneen makuun sopien niin mustana, vihreänä kuin rooiboksena.

Pyramiditeepusseissa on 100% biohajoavat pussit, jotka on tehty maissitärkkelyksestä. Voit siis huoletta haudutuksen jälkeen laittaa pyramidipussin esimerkiksi biojätteeseen!

Juomat

Pullollinen hyvinvointia? Meiltä löydät runsaan valikoiman hyvinvointijuomia, jotka ovat erinomainen vaihtoehto virvoitusjuomille.

Lasten ateriat

Picnicissä on tarjolla perheen pienimmille kaksi eri lasten ateria vaihtoehtoa: pinaattiletut tuoreen pinaatin ja kastikkeen kera sekä lasten uuniperuna-annos. Molempiin lapsille suunnattuihin annoksiin voi valita kaveriksi vapaavalintaisen täytteen ja juomaksi pillimehun tai lasin maitoa, annokseen kuuluu myös välipalakeksi. 

Take away

Nauti picnic missä vaan! Picnicistä saat kaikki tuotteet myös mukaan ostettuna. Isommat kappalemäärät ja kokonaiset kakut kannattaa tilata etukäteen joko suoraan kahvilasta tai soittamalla.

Yritysten on mahdollista tilata lisäksi verkkokaupastamme. Pakkausmateriaaleissa olemme keskittyneet käyttämään kierrätettäviä ja biohajoavia materiaaleja.

Lataa Picnic-mobiilipassi!

Liity nyt kanta-asiakkaaksemme lataamalla Picnic-mobiilipassi puhelimeesi. Tarjoamme uuden käyttäjän etukupongilla –20% seuraavasta normaalihintaisesta kertaostosta.